Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz sarih gri duvar boyasıdır.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler nesil karıni aydınlatma sistemine zarif bir dokunuş ekler. Bu vadi armatürler antrasit rengin yoğun ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Sizler sinein trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile alay malay hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Konut boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çdüzenışacağız.

Ocaklık tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta şerif ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Sportif, hareketli ve çağcıl bir atmosfer elde kılmak yürekin antrasitle birlikte sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin vahim havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağdaş ve samimi vadi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı tayin etmek için zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Ilenmeşap detaylarla fark yaratır. Ancak evetğu kadar goldfix da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat reva uygulanabilir.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya goldfix yeşil üzere antrasit duvar boyas canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve modern bir yol oluşturmak isteyenler kucakin idealdir.

Antrasit renk koltuklarınız midein uygun bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza yaraşıklı halı renkleri hakkında bazı öneriler:

Şimdi, soy dekorasyonunda gri ile beraberinde kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri aşiyan dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, saksılayalım!

Antrasit renk mekân dekorasyonunda çağcıl ve ince bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve elan kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler modern dekorasyon tarzı ile dirimımızda henüz şu denli alan edinmeye temelladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page