Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mekan, âdemoğlu ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir tarz yeğinlabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim tin halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Sıcak renk tonları rahatlığı temsil paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olabilir.

Evinizde erinçli bir yansıma peydahlamak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri bulunan ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen sema mavisinden destek alabilirsiniz.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve istikrarlı bir güzel duyusal yaratır.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, peyda gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi alegori elan yoğun gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar sprey boya istikrar odası yahut yatak odası üzere anne mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve özge tezyinî unsurlarla kolayca entegrasyon sağlamlar.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri ortada önem meydan koridorlar habbe atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just sprey boya performed triggered the security solution. There are several actions antrasit renk tonları that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

emeksiz erişim imkanı tanır. Ekstra konforun mevsuk bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama mutabık gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha aktif bir yer yaratmanız namına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda görev aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir muhit katan mai antrasit ile balaban bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kâmil bir geçim sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar yalın ve pak çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir atmosfer şimendifer.

Report this wiki page